Πληροφορίες

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας. Τα εμπορεύματα μπορούν να πληρωθούν με τους εξής τρόπους

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Για τις αποστολές εμπορευμάτων στην επαρχία μέσω μεταφορικών εταιρειών, προηγείται κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τράπεζα Πειραιώς
αρ. λογαριασμού: 5154-032873-222
IBAN: GR76 0172 1540 0051 5403 2873 222


Όνομα Λογαριασμού: Σαπουντζής Γεώργιος και ΣΙΑ ΕΕ

Τρόποι αποστολής - Μεταφορικά
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο αποστολής και το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας.
Ενδεικτικοί τρόποι αποστολής:


1. Αποστολή με courier, για αντικείμενα μικρού βάρους και όγκου.
– Απαιτούμενος χρόνος παράδοσης 1- 3 ημέρες εργάσιμες.
– Ενδεικτικό κόστος αποστολής και αντικαταβολής ανάλογα με το βάρος του δέματος.


2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία, για ογκώδη αντικείμενα.
– Για την περιοχή των Αθηνών, υπάρχει δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας με αντικαταβολή, σε συνεργαζόμενη μεταφορική, ή στη διεύθυνση του πελάτη με συνεργαζόμενο μεταφορέα και χαμηλό κόστος μεταφορικών.
– Για τους πελάτες της επαρχίας, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω των μεταφορικών εταιρειών της κάθε περιοχής ή μεταφορική της επιλογής του πελάτη. – Για το κόστος των μεταφορικών, ενημερώνεται ο πελάτης πριν την αποστολή.

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή ελλατώματος ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα με χρέωση δική του.